26.09.2010 г.

Златни бижута

Златните бижута - Защо да ги носим?
Когато става въпрос за златни бижута е много важно всяка жена да знае как да ги носи. Някои жени може да се страхуват да ползват златни бижута, защото биха изгледали твърде претенциозно, но истината е че не трябва да се плашите от златото. Златните бижута наистина могат да дадат непостижимо по друг начин подобрение на вашия външен вид. Те помагат да изглеждате сякаш имате безупречен стил.
Ако все още нямате златни бижута, то е време да се сдобиете с такива, защото носенето на злато е приятно, секси и като цяло е перфектен начин да за разкрасяване на всяка жена.


Златни бижута - основи
Ако все още се страхувате да носите златни бижута, като за начало пробвайте с нещо по-малко, като малък пръстен, обеци или тънка верижка на шията. Като носите някое от тези бижута Вие ще свикнете с чувството да се носи злато, ще свикнете със самото чувство за злато, но по начин който е много изискан и основен.

Златни бижута - по бохемски
Много от нас са виждали жени носещи красив тоалет в комбинация с разнообразни дълги верижки и колиета които се усукват и припокриват. Вие също може да направите това. Носете синджири с различна дължина, стил и дебелина. Някои от тях могат да бъдат обикновени верижки, други да имат камъчета и други украшения.

Златни бижута - не само, сложете всичко
Кой казва че не може да се носи злато и сребро едновременно? Комбинирането на тези два метала може да бъде забавно и да изглежда добре. По този начин може да носите едновременно любимите си златни и сребърни бижута. Сложете по едно златно и едно сребърно колие, комбинирайте с голям пръстен и няколко висящи обеци и сте готова за градския живот. Ако не искате да прекалявате може просто да сложите само няколко гривни, едни от злато други от сребро. Не е нужно да правите тези комбинации със всяка част от тялото, за да постигнете този стил. Може да си изберете само една, шията, ръцете или ушите, както бихте се чувствала най-добре.

Златните бижута винаги трябва да се приемат с радост, защото е много забавно да се носят и с тях вие подобрявате вашият сексапил и привличате повече внимание от всички страни.

1 коментар:

  1. Златото винаги е било предпочитано все пак това е един от благородните метали,но по грешно се смята че който носи злато е благородник

    ОтговорИзтриване