25.09.2010 г.

Дамски бижута

Какво са бижутата за една жена? Те никога не са били просто едно украшение за тялото, а нещо много по-съществено, нещо с много силно подсъзнателно влияние.
Скъпите бижута са израз на престиж и състояние, те показват изтънченост и висока класа, принадлежност към по-висока социална група.
Повечето от нас си мислят, че бижутата служат, за да привличат вниманието към мястото където са поставени, като например една висулка или колие поставено на врата в комбинация с дълбоко колие най-вероятно акцентира върху гърдите на жената. Това разбира се не винаги е съвсем така.  Обиците могат да подчертават не само ухото, но и цялото лице, гримът, да допълват прическата.  Пръстенът насочва погледа към цялата ръка, добре поддържания маникюр.

Твърди се, че дори има значение къде е поставено бижуто. На кой пръст носите пръстена си? Това може да издаде много за вас. Ако имате пръстен на показалеца, значи сте инициативна, на безименния пръст -   чувствителна, пръстен на средния пръст - самолюбива.
Но това не е всичко. Бижутата играят главна роля в сексуалното привличане между мъжа и жената. Има значение дали носите гривна на китката или над лакътя, дали поставяте верижка на шията или на глезена. Верижката на глезена е сигнал за разкрепостена в сексуално отношение жена. Според някои специалисти дамите с украсен глезен винаги са изключително страстни. Те са готови да дават и да получават много удоволствие, тъй като търсят внимание дори и за стъпалото си.
Затова дамите винаги ползват бижутата, когато искат внимание или да изразят своята индивидуалност и принадлежност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар